UW ZORG IS ONZE ZORG

ZEELANDCARE = BRABANTCARE = HOLLANDCARE                                                                                                WIJ ZIJN - SNEL - BETROUWBAAR - IN DE BUURT - EN OOK VOOR PARTICULIEREN BESCHIKBAAR !                                                                                    

 
 

Ontspanning


Activiteiten in uw regio


Iedere week zijn er in uw regio activiteiten waar u wellicht aan mee wilt doen. Eetclubjes, handwerken braderieën noem maar op.  Wij hebben een overzicht gemaakt voor u. Laat u informeren.


KBO Zeeland


KBO Zeeland (Katholieke Bond van Ouderen) is een vitale seniorenorganisatie voor belangenbehartiging, informatie en ontspanning. KBO Zeeland behartigt de belangen van senioren. De identiteit van KBO Zeeland is herkenbaar door haar oriënterende, betrokken en tolerante wijze waarmee zij een brug slaat tussen de senioren en de maatschappij in Zeeland. Klik hier om te zien welke activiteiten bij u in de regio door de KBO worden georganiseerd.


Gezellig middagje winkelen of boodschappen doen

 

Samen met een mantelzorger één keer in de week boodschappen doen, een middagje winkelen of een terrasje pakken kan via Zeelandcare soms al vanaf €7,50 per uur. Wij zullen in ons netwerk kijken voor begeleiders die beschikbaar zijn. Wij kunnen wel altijd voor een reguliere begeleidster zorgen. Dit kan uw huishoudelijke hup of verzorgende zijn, of als u geen zorg afneemt iemand die beschikbaar is uit ons bestand. Hiervoor gelden de reguliere kosten van €15,50 per uur. U kunt ons bellen, of het contactformulier wat onderaan staat gebruiken voor een aanvraag of meer informatie.


Dagje weg met de vrijwilligers van stichting Vier het Leven


Bent u op leeftijd en komt u weinig buiten de deur? Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater- en concertbezoeken voor ouderen. Geniet met een klein gezelschap van een heerlijke middag of avond uit! Zij begeleiden u persoonlijk van deur tot deur. Want samen uit is samen genieten! Gaat u  mee? Klik hier voor de website van Vier het leven


Biblioservicebus

 

De Biblioservicebus is een rijdende bibliotheek met extra diensten en producten. U kunt er uw boeken lenen, maar ook is er in de bus een geldautomaat aanwezig, en beschikt het over een OV chip en Post.nl servicepunt. Klik hier om te kijken hoe laat de bus bij u in de buurt is. 

 

Ik wil graag meer informatie